Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Kréta »

Wellness na Krétě

Ke správné idylické dovolené patří samozřejmě také odpočinek. Ten si samo sebou můžete dopřát i na Krétě. Vyzkoušet zde můžete nejrůznější masáže, saunu, péči o tělo i ducha a v neposlední řadě taktéž relax ve „whirpoolce“. Zní to lákavě, co říkáte?

Chiropraxe

Velmi oblíbenou procedůrou na Krétě je takzvaná chiropraxe. Jedná se o léčebnou manuální metodu, jež se snaží pomocí páčení a manipulace s páteří a končetinami odstranit nemoci pohybového systému a vnitřních orgánů.

Aromaterapie

Populární je zde však i aromaterapie, která je založená na používání éterických olejů. Ty obvykle působí ve dvou rovinách. Fyzické působení oleje může mít pozitivní vliv například proti bolesti, křečovým žilám, nevolnosti, vysokému či nízkému krevnímu tlaku. Naproti tomu působí-li na psychickou stránku, oleje člověka zklidní, dovedou ho do rovnováhy, osvěžují či podporují koncentraci a v neposlední řadě posilují lidskou bytost v počátcích nové životní etapy.

Klasická masáž

Kromě výše uvedeného si však wellness na Krétě můžete užít také prostřednictvím nejrůznějších masáží. První možností je klasická masáž, která okamžitě působí na tělesný i duševní stav masírované osoby. Pro tento typ masáže je typické, že dochází nejen k uvolnění masírovaného svalstva, ale také k odstranění jeho ochablosti, ztuhlosti, případně také bolesti. Klasická masáž vám tedy napomůže k celkové relaxaci na duši i těle. Tato masáž na Krétě obvykle trvá 55 minut a přijde vás na 55 euro. Vřele však doporučujeme také masáže nohou, krku či zad. Ty trvají okolo půl hodiny a zaplatíte za ně okolo 33 euro.

Akupunktura

Popularitě se na Krétě těší také akupunktura. Jde o léčebnou metodu, jež se řadí do systému tradiční čínské medicíny. Je založená na nabodávání jehel do akupunkturních bodů na lidském těle. Tyto body se nacházejí na akupunkturních drahách, které jsou často nazývány také jako meridiány. Těmi podle této nauky proudí energie čchi a jsou spojeny s jednotlivými orgány. Rozhodnete-li se tedy vyzkoušet také tuto proceduru, rozhodně neprohloupíte.

Kromě výše uvedeného si však na Krétě můžete dopřát také koupel ve vířivé vaně, odpočinkovou jógu, manikuru, pedikuru či saunu. To vše za zvýhodněné ceny, které stojí za to využít. Tomu se zkrátka říká ráj na zemi, co říkáte?


 

Čtěte další články o Krétě!

Aktuální nabídka zájezdů na Krétu



 

 
Tagy: , , , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist