Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Kréta »

Golf na Krétě

Kréta je největším řeckým ostrovem, který se může pyšnit živými letovisky, nejčistším mořem Evropy i archeologickými skvosty, jenž si nesmíte nechat uniknout. Kromě výše uvedeného však potěšíme milovníky golfu. Pro ně jsou tu malebná, skvěle udržovaná, ovšem poměrně náročná dvě golfová hřiště, která jsou považována za nejlepší v jižním Středomoří.

Kam tedy vyrazit na golf na Krétě?

To si povíme níže!

The Crete Golf Club

Do ohromujícího prostředí Kréty zasadil architekt Bob Hunt toto nádherné golfové hřiště. Konkrétně se nachází v Hersonissos a disponuje osmnácti jamkami. Původně hornatý terén se tedy najednou proměnil v oázu klidu, která je obklopena těmi nejimpozantnějšími výhledy v Evropě. Zajímavostí, která se k The Crete Golf Club váže, je také to, že jde o hřiště pouštního typu, jenž má ferveje umístěny přímo mezi strmými roklemi. Od hráčů se tedy požaduje přesnost a trpělivost.

Porto Elounda Golf Club

Jedná se o devíti jamkové hřiště, které se nachází na nádherném místě nad zálivem Mirabello. Bonusem budiž také scenérie malebných hor v pozadí. V bezprostřední blízkosti hřiště se nachází golfová akademie a stejnojmenný hotel Porto Elounda. Zdejších 18 odpališť prověří každého golfové hráče, a to ať už profesionála či začátečníka.


 

Čtěte další články o Krétě!

Aktuální nabídka zájezdů na Krétu



 

 
Tagy: , , , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist